20 iunie 2017

Prima Market a fost și în acest an partener al Topoloveni Summer Tour. Din nou, alături de cei de la Riders Club, am susținut sportul de masă și o cursă cu ecou în comunitatea pasionaților de ciclism. 

Ediția din acest an a adunat la start peste 400 de concurenți. Traseul scurt, pe o distanță de 20 km, a reprezentat atracția copiilor sub 12 ani, în timp ce cursa standard, întinsă pe 40 km, s-a dovedit a fi întrecerea ideală pentru cicliștii mai experimentați. Cu toții au transmis energia pozitivă și spiritul de competiție care fac din acest eveniment unul special.

Unul dintre principiile Prima Market spune că o viață sănătoasă înseamnă o viață activă, iar o alimentație corectă nu hrănește doar corpul, ci și performanță. Astfel, am avut grijă ca toți participanții la Topoloveni Summer Tour să aibă la dispoziție gustări variate și proaspete. Căci da, e esențial să hrănești campionul din tine, așa cum s-a putut observa și la punctele de alimentare!

Rezultatele complete ale competiției pot fi consultate accesând http://www.ridersclub.ro/ro/competitie-ciclism/topoloveni-summer-tour-2017#Rezultate. De asemenea, galeriile foto extinse sunt disponibile pe pagina oficiala de Facebook a Riders Club.

Toploveni Summer Tour 2017 a fost un eveniment de succes, o experiență pe care Prima Market o va susține cu mare drag și în viitor. Premiem performanță și competitivitatea și credem că putem aduce o schimbare în societate nu doar la nivel de imagine, ci și la baza acesteia, acolo unde trebuie să regăsim valori și principii solide.