PRIMA MARKET LA TST 2017
20iun2017

Prima Market a fost si in acest an partener al Topoloveni Summer Tour. Din nou, alaturi de cei de la Riders Club, am sustinut sportul de masa si o cursa cu ecou in comunitatea pasionatilor de ciclism. 

Editia din acest an a adunat la start peste 400 de concurenti. Traseul scurt, pe o distanta de 20 km, a reprezentat atractia copiilor sub 12 ani, in timp ce cursa standard, intinsa pe 40 km, s-a dovedit a fi intrecerea ideala pentru ciclistii mai experimentati. Cu totii au transmis energia pozitiva si spiritul de competitie care fac din acest eveniment unul special.

Unul dintre principiile Prima Market spune ca o viata sanatoasa inseamna o viata activa, iar o alimentatie corecta nu hraneste doar corpul, ci si performanta. Astfel, am avut grija ca toti participantii la Topoloveni Summer Tour sa aiba la dispozitie gustari variate si proaspete. Caci da, e esential sa hranesti campionul din tine, asa cum s-a putut observa si la punctele de alimentare!

Rezultatele complete ale competitiei pot fi consultate accesand http://www.ridersclub.ro/ro/competitie-ciclism/topoloveni-summer-tour-2017#Rezultate. De asemenea, galeriile foto extinse sunt disponibile pe pagina oficiala de Facebook a Riders Club.

Toploveni Summer Tour 2017 a fost un eveniment de succes, o experienta pe care Prima Market o va sustine cu mare drag si in viitor. Premiem performanta si competitivitatea si credem ca putem aduce o schimbare in societate nu doar la nivel de imagine, ci si la baza acesteia, acolo unde trebuie să regasim valori si principii solide.