31 iulie 2020

La intrarea în Topoloveni, pe Calea București - strada principală care tranzitează orașul -, la final de iunie 2020, am deschis cel mai mare magazin al nostru: Prima Market 10. Este cel de-al zecelea magazin al companiei noastre, de aici și numele, și aduce aproape de comunitate o varietate mai mare de produse.

Probabil unii se vor întreba de ce încă un magazin Prima Market în Topoloveni, unde sunt deja prezente alte 3 magazine Prima.

În primul rând, fiind al zecelea magazin al nostru, ne-am spus că această piatră de hotar ar trebui pusă chiar în orașul în care Prima Market s-a născut.

În al doilea rând, este un concept diferit față de celelalte magazine ale noastre: este mai generos din punct de vedere al spațiului, iar asta înseamnă o varietate mai mare de produse; are parcare proprie; spațiul exterior ne oferă oportunități pentru alte proiecte pe care vrem să le realizăm. Pe scurt, este magazinul nostru flaghsip, dovada maturității noastre.

În plus, spațiul din clădirea în care am amenajat Prima Market 10 era nefolosit de ceva vreme. Aici a activat un magazin de materiale de construcții, care mai apoi și-a mutat sediul. Cum spațiul a rămas nelocuit, pentru noi a fost o oportunitate atât pentru a deschide un nou magazin, cât și pentru a face un loc aspectuos.

Credem că am reușit, astfel, să înviorăm zona și să-i aducem plus valoare. Așadar, vă așteptăm la cumpărături plăcute la Prima Market 10.