17 iulie 2019

O nouă ediție a concursului Topoloveni Summer Tour a avut loc pe 14 iulie, iar Prima Market a fost, la fel ca în anii trecuți, partener al amatorilor de ciclism. Entuziasmul, emoțiile și buna dispoziție se simțeau la fiecare pas și pedală, fie că erai concurent sau susținător de pe margine. Căci, așa cum spun organizatorii, e vorba de "Mountain bike la superlativ".

Prognoza meteo ne-a speriat puțin, căci se anunța o furtună de coșmar. Din fericire, însă, în ziua competiției, vremea a fost de vis pentru o cursă pe dealuri: cu soarele ascuns în nori, riderii s-au bucurat de răcoare, iar dealurile mai abrupte au fost pedalate mai cu spor.

Competiția a fost deschisă tuturor categoriilor de vârstă, atât începătorilor, cât și celor mai experimentați, întrucât organizatorii au pregătit, precum la edițiile precedente, două trasee: unul  scurt, de 20 de km, și unul standard, de 40km.

Zona de start a fost animată de un MC energic, muzică bună, copii ce se întreceau în trucuri cu bicicleta, discuții tehnice despre curse și biciclete, și mulți oameni voioși.

Prima Market a avut grijă ca atât la start, cât și pe traseu, la punctele de alimentare, să nu lipsească porțiile de nutriție și energie pentru cicliști.

Autor foto: Cristian Petrache

Pentru poze de pe traseu, vă invităm să răsfoiți albumele foto de pe pagina de Facebook Rider Club.

Fiindcă suntem susținători ai mișcării, am organizat și anul acesta tombola dedicată clienților Prima, prin care am oferit 5 biciclete pentru 5 norocoși. Fiindcă, spunem noi, în viață poți ajunge oriunde, mai ales pe bicicletă.

Topoloveni Summer Tour ne-a lăsat și anul acesta cu multe zâmbete la final și abia așteptăm următoarea ediție. Așadar, până data viitoare, spor la pedalat!