25 iunie 2018

Am avut un weekend plin cu surprize si bucurie. Prima Market a fost prezenta si s-a implicat activ pentru inca o editie in experienta TST, un eveniment care ne-a inspirat si care s-a desfasurat cu succes. Entuziasmul si emotia competitiei se simtea in aer la TST.

Desi ziua incepuse cu nori si cu cateva picaturi de ploaie, soarele a razbit si a dat contur unei experiente unice de competitie, lasand cerul liber, ceea ce a creat cadrul ideal pentru pedalat. Prezenta a peste 600 de participanti a colorat si intarit spiritul de concurs al acestei editii. 

Hotararea de a porni în competitie se citea in ochii participantilor, si in special a celor din categoria junioara care ne-au surprins placut. Primii concurenti ai acestei categorii, ajunsi la linia de finish, au finalizat traseul de 20 km in timp de aproximativ o ora. Pentru noi acest lucru a fost mai mult decat imbucurator, observand cum generatia tanara urmareste sa atinga performanta si se bucura de miscare.

Toti participantii de la Topoloveni Summer Tour au avut ocazia sa savureze bunatati variate de la Prima Market, pe care noi le-am oferit pentru o desfasurare optima a competitiei, astfel incat acestia sa fie bine hraniti cu produse care-i pregatesc si le dau energie pentru cursa.

Cum Prima Market incurajeaza si sustine miscarea, insasi membri ai echipei Prima Market au luat parte in interiorul competitiei si impreuna au trait o experienta unica. 

Mai mult decat atat, pentru ca tot am amintit in introducere despre surprize, prin tombola Prima Market in colaborare cu Fagaras, s-au daruit 6 biciclete pentru 6 castigatori norocosi, care acum au ocazia sa se bucure de miscare sub cerul liber.

Asteptam nerabdatori si editia urmatoare si hai sa ne auzim din nou atunci la o poveste de Topoloveni Summer Tour! Pana atunci: Spor la pedalat! Vara e-n toi.