12 iunie 2017

Prima este și anul acesta mândru susținător al sportului de masă și al activităților care vizează implicarea comunităților locale. Unul dintre aceste evenimente este Topoloveni Summer Tour, competiție ajunsă la cea de-a treia ediție.

Topoloveni Summer Tour este o întrecere care promovează ciclismul, dar în același timp și atmosfera relaxată a unui cadru natural ideal pentru luna iunie. Discutăm despre o cursă care oferă posibilitatea de a descoperi locuri cu potențial, Topoloveniul fiind înconjurat de nenumărate dealuri și cărări ideale pentru mountain bike.

În acest an, startul competiției va fi dat pe 17 iunie, în centrul orașului. Înscrierile sunt deschise tuturor pasionaților de ciclism, indiferent de vârstă. Cele două trasee stabilite de către organizatori structurează cursa astfel:

  • traseul scurt, pe o distanță de 20 km - destinat copiilor sub 12 ani;
  • traseul standard, pe o distanță de 40 km - destinat participanților peste 13 ani.

 

Pentru mai multe detalii despre înscriere, trasee și alte informații de interes general, accesează http://www.ridersclub.ro/ro/competitie-ciclism/topoloveni-summer-tour-2017

Topoloveni Summer Tour se anunță și în această vară o experiență aparte, plină de energie, care reunește rezistența cicliștilor experimentați și energia debordantă a copiilor gata să se întreacă și să exploreze pe două roți. Iar Prima va fi acolo pentru a premia performanță și spiritul competiției.