Pedalam impreuna sub cerul liber
12iun2017

Prima este si anul acesta mandru sustinator al sportului de masa si al activitatilor care vizeaza implicarea comunitatilor locale. Unul dintre aceste evenimente este Topoloveni Summer Tour, competitie ajunsa la cea de-a treia editie.

Topoloveni Summer Tour este o intrecere care promoveaza ciclismul, dar in acelasi timp si atmosfera relaxata a unui cadru natural ideal pentru luna iunie. Discutam despre o cursa care ofera posibilitatea de a descoperi locuri cu potential, Topoloveniul fiind inconjurat de nenumarate dealuri si carari ideale pentru mountain bike.

In acest an, startul competitiei va fi dat pe 17 iunie, in centrul orasului. Inscrierile sunt deschise tuturor pasionatilor de ciclism, indiferent de varsta. Cele doua trasee stabilite de catre organizatori structureaza cursa astfel:

  • traseul scurt, pe o distanta de 20 km - destinat copiilor sub 12 ani;
  • traseul standard, pe o distanta de 40 km - destinat participantilor peste 13 ani.

Pentru mai multe detalii despre inscriere, trasee si alte informatii de interes general, acceseaza http://www.ridersclub.ro/ro/competitie-ciclism/topoloveni-summer-tour-2017

Topoloveni Summer Tour se anunta si in aceasta vara o experienta aparte, plina de energie, care reuneste rezistenta ciclistilor experimentati si energia debordanta a copiilor gata sa se intreaca si sa exploreze pe doua roti. Iar Prima va fi acolo pentru a premia performanta si spiritul competitiei.