08 august 2019

Ediția a doua a festivalului Stonebird are loc pe 9 - 11 august la Corbii de Piatră. Și, fiindcă iubim rockul, ieșirile în natură și să ne implicăm în evenimentele locale, suntem mândri susținători și la această ediție.

Povestea Stonebird Festival a început anul trecut. Într-un cadru pitoresc, pe dealurile din satul Corbii de Piatră, la poalele munților Făgăraș, în mijlocul naturii și tradiției, rockerii s-au bucurat de nume mari ale scenei rock, de cântece și riffuri clasice și o atmosferă minunată.

Foto: MediaHolic Studio

Ediția din acest an promite să fie cel puțin la fel încântătoare ca cea precedentă. Vor fi 3 zile de muzică de calitate, relaxare și voie bună. Vineri vor urca pe scenă Andrei Păunescu & Totuși și New Jersey (trupă tribute Bon Jovi), Timpuri Noi, Dirty Shirt, Cristi Minculescu, Valter & Boro. Apoi, after-party cu Țapinarii și Loud Inc.

Sâmbătă vor cânta The Rock (trupă tribute AC/DC), Alex Calancea & Lupii, ZOB, Bucovina și David Reece (fost solist în Accept). After-party-ul va fi ținut în priză de White Mahala. Iar duminică ne vom delecta la un matineu cu Mike Godoroja & Blue Spirit.

În ceea ce privește cazarea, în zonă sunt câteva pensiuni, dar noi credem că te vei bucura de o experiență completă dacă alegi să stai la camping, cu cortul. Iar până să înceapă distracția pe scenă, poți vizita mănăstirea Corbii de Piatră — cea mai veche mănăstire rupestră din România —, te poți plimba pe dealuri sau pur și simplu te poți relaxa și bucura de bucate gustoase și băuturi răcoritoare cât e ziua de lungă.

Poți afla mai multe despre festival la stonebird.ro

Noi am rezonat din start cu Stonebird și credem mult în potențialul său și al zonei. Din dorința de a-l susține și mai mult și de a-l promova, am organizat un concurs prin care am oferit 100 de invitații clienților noștri. 

Și abia așteptăm să ne vedem cu toții acolo, să ne bucurăm împreună de muzică bună, de natură și de o atmosferă de neuitat.

Lets Rock!